6.6.14

"Υ Π Ο Θ Ε Σ Η   Σ Ω Κ Ρ Α Τ Η" 

                                 (  Η  Συνήγορος  ) Φαίη  Δαμιανάκη.

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και πάλι πλησιάζουν 2004 μΧ. Η  Πολιτεία οφείλει να διευθετήσει πλέον το χρέος της απέναντι στους πραγματικούς της ευεργέτες.  Η  Δημοκρατία  να δικαιολογήσει επιτέλους την ύπαρξή της..
Η πρόταση της "Συνηγόρου" για αναψηλάφηση της Υπόθεσης του Σωκράτη, αθηναίου φιλοσόφου προπάππου μας  απορρίπτεται από τον Αρειο Πάγο Αθηνών  λόγω έλλειψης ειδικού Νόμου (αληθινό ντοκουμέντο).  Η Συνήγορος δεν παραιτείται  - απευθύνεται ακολούθως στο χώρο της  πραγματικής   εμβέλειας του κατηγορούμενου: Το χώρο της Επιστήμης και της παραγωγής γνώσης. Η πρότασή της εγκρίνεται και παρουσιάζεται από το Κέντρο Σημειολογίας του Θεάτρου της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.      

Επικαλούμαι βεβαίως το αρχαιοελληνικό φιλοσοφικό κοσμοείδωλο περί της άποψης του χώρου και του χρόνου ότι είναι ενιαίο διατείνονται οι μεγάλοι Ελληνες σοφοί.
(Κάτι που σαφέστατα έχουν επικυρώσει οι σύγχρονες Θετικές επιστήμες σήμερα αλλά και την κορυφαία αρχή της Φιλοσοφίας περί της  αφθαρσίας της ύλης).  

Και σας ερωτώ: Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος; Ο στρατηγός Μακρυγιάννης ο Ελβις Πρίσλευ O Κων/νος Παλαιολόγος, ο Αδόλφος Χίτλερ ,η Αντουαννέτα της Γαλλίας, η Υπατία η Αικατερίνη των Μεδίκων η Κλεοπάτρα η βασίλισσα του Σαββά;
Εσείς μήπως.. Εγώ; (Και ποία παρακαλώ η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο  απλά  υπάρχω μια δεδομένη χρονική στιγμή και ποια η ενέργεια και η δυναμική του πραγματικά  ζω).
 
Ησυχία στο ακροατήριο παρακαλώ.. (Δεν συνιστώ να βιαστείτε ν’ απαντήσετε.   Πολλές φορές τα φαινόμενα  απατούν).
Είπατε κάτι κύριοι ένορκοι, κύριοι δικαστές;  (κριτές παρακαλώ) Θα σας δωθεί αργότερα ο λόγος, όπου μέσα από μια  ανοιχτή διαλεκτική συζήτηση θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για κάθε επιστητό: για τη ζωή των ανθρώπων και την ουσία των πραγμάτων  -  Ευχαριστώ.